Upcycling costura

Els productes del Taller Upcycling Costura han estat confeccionats a partir de material tèxtil recuperat, creant peces úniques i originals. Al taller es treballa amb materials com a tela, vaquers, lones, cortines i veles, entre altres. Una gran part del material prové de donacions particulars i empreses privades.

El procés de creació d’un producte engloba: la idea, el disseny d’un patró, l’elecció del material, el tall i la confecció de la peça. La finalitat del taller és que la confecció i acabat de tots els productes sigui de màxima qualitat.
Així, aconseguim l’anomenat triple impacte, el valor econòmic aportant disseny i exclusivitat, l’impacte ambiental amb la recuperació de materials i el valor social què ens permet crear llocs de feina per a persones amb situació de risc d’exclusió social.

El nostre objectiu és afavorir la inserció social i laboral de persones en situació de vulnerabilitat de les illes Balears, intentant millorar la seva qualitat de vida mitjançant la realització d’activitats relacionades, principalment, amb la reutilització i millora del medi ambient.