Bolígraf Must de Cartier Trinity en metall platinat.

Presentem aquest fabulós bolígraf platejat de la firma Cartier pertanyent a la sèrie Must, tot un clàssic. Elaborat en metall platinat. Llueix tres anells entrellaçats a prop del clip vermell, estan banyats or blanc, or groc i or rosa. A la part superior porta gravat el famós logotip de Cartier amb els dos C creuada sobre el número de sèrie. Sistema de gir. Longitud: 134 mm. Es conserva en bon estat, es presenta amb la caixa original (marques del pas del temps) i amb la mina original de la signatura (no pinta). És un article descatalogat i buscat pels amants del col·leccionisme.

120.00

1 en estoc

SKU: Deco-bolígrafo-must-Cartier Categories: ,

Cartier SA és una marca francesa de rellotges i joies, fundada el 1847 per Louis-François Cartier, pertanyent al grup suís de béns de luxe Richemont. Cartier és una manufactura rellotgera, atès que molts dels seus rellotges compten amb mecanismes de factura pròpia.
La corporació porta el nom de la família de joiers Cartier —el control del qual va finalitzar el 1964—, els quals van ser coneguts per crear diverses peces famoses, incloent el collaret de diamants Bestiary —fet als anys 20 per al maharajà indi Yadavindra Singh—1 i el primer rellotge de polsera pràctic, el Santos, el 1904. Les instal·lacions centrals de Cartier SA s’ubiquen a París.
La companyia ha atès una llarga llista de celebritats i personatges de la reialesa, de fet, un dels prínceps de Gal·les es va referir a Cartier com “els joiers dels reis, els reis dels joiers”. A Cartier se li va encomanar la missió de confeccionar vint-i-set tiares per a la coronació del nou rei. El rei Eduardo VII del Regne Unit va ser coronat en 1902, i dos anys més tard ell va honrar a la companyia amb l’Ordre Real de la Realeza Britànica. Similars ordres van continuar de diferents països, com Espanya, Portugal, Rússia, Tailàndia, Grècia, Sèrbia, Bèlgica, Romania, Egipte i Albània, a més de la Casa d’Orleans i el Principat de Mònaco.

Informació addicional

Pes 0.3 kg
Dimensions 11.30 × 0.1 cm
Estat

Usat

Share This